Updating Catalan translation of live-tools man page in respect to live-persistence.
authorchals <chals@altorricon.com>
Mon, 17 Dec 2012 21:51:11 +0000 (22:51 +0100)
committerDaniel Baumann <daniel@debian.org>
Tue, 18 Dec 2012 18:18:14 +0000 (19:18 +0100)
manpages/ca/live-tools.ca.7
manpages/po/ca/live-tools.7.po

index f8d1ffe..a5f9852 100644 (file)
@@ -38,7 +38,8 @@ debian\-live.
 diu quant temps el sistema ha estat en funcionament (també amb LXC). Aquest
 wrapper substitueix l'ordre uptime proporcionada pel paquet procps.
 .IP \fBlive\-persistence\fP(1) 4
-switches a non\-persistent system to using persistence at runtime.
+permet que un sistema no persistent utilitzi la persistència en temps
+d'execució.
 
 .SH "VEURE TAMBÉ"
 \fIlive\-boot\fP(7)
index 90a24c0..ed9cebb 100644 (file)
@@ -152,6 +152,8 @@ msgstr "B<live-persistence>(1)"
 #: en/live-tools.7:32
 msgid "switches a non-persistent system to using persistence at runtime."
 msgstr ""
+"permet que un sistema no persistent utilitzi la persistència en temps "
+"d'execució."
 
 #. type: SH
 #: en/live-tools.7:33 en/live-update-initramfs.8:19 en/live-uptime.1:19